”Efter flere års massivt arbejdspres har jeg i 6 måneder konsulteret Pernille for at få styr på retning og mening i både arbejdsliv og privatliv. Pernille har en særlig evne til at kombinere sin personlighed og empati med nyttige værktøjer og stærk faglighed. Hun fik løftet mig videre og forbi vanetænkning og egne fortællinger. Hendes evne til lytte, samle op og holde fokus gør samtidig rejsen tryg og udviklende, og jeg er altid gået både klogere og opløftet fra vores sessioner. Derfor også mine varmeste anbefalinger til et skønt menneske, en udviklende samtalepartner og en meget dygtig terapeut. ”

Mand, 50 år

”Jeg har i arbejdet med Pernille især fået stort udbytte af at sætte ord på mine smertefulde følelser. Inden jeg kom, troede jeg faktisk, at jeg havde godt styr på mine følelser. Men jeg opdagede, at jeg havde lagt låg på dem for at undgå at blive overvældet. Nu er jeg kommet i tryg kontakt med mine følelser, og Pernille har hjulpet mig med ikke at lukke ned for mine følelser, men rumme dem, som de nu er. Det har betyder, at jeg nu føler mig meget mere autentisk og stærk. Tænk, at jeg hele mit liv har troet, jeg var stærkest, når jeg ikke mærkede mine følelser. Og så er det faktisk helt omvendt. Man er stærk, når man står ved sin sårbarhed.”

Kvinde, 47 år

”Jeg oplevede Pernille som utrolig professionel, dygtig og empatisk. Jeg havde nogle klare mål for vores samtaler, som vi sammen fik indfriet på en rigtig god måde. Selvom nogle af de emner, vi snakkede om, var svære, var Pernille rigtig god til at gøre det på en rolig og behagelig måde. Hun har været min turguide igennem følelser og tanker, og de problemer der dukkede op, løste vi i fællesskab. Det sætter jeg utrolig stor pris på. Hun har givet mig en bedre forståelse af mig selv og nogle gode og vigtige værktøjer, så jeg i fremtiden selv har evnen at arbejde med mine problemer på en konstruktiv måde.”

Mand, 39 år